Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

H ΕΥΔΑΠ έγινε μέλος του Aqua Public Europea, αλλα αρνείται τα Αντισταθμιστικα οφέλη στο Δήμο Δωρίδας για το νερό του Μόρνου


Μέλος του Aqua Public Europea η ΕΥΔΑΠ


Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημόσιων φορέων διαχείρισης νερού (Aqua Publica Europea-APE) αποτελεί η ΕΥΔΑΠ από τις 20 Ιανουαρίου 2017, με την εισηγμένη εταιρεία να βρίσκεται διαρκώς προσηλωμένη στην ενίσχυση των δράσεων με εξωστρεφή χαρακτήρα.

Η "οικογένεια” της Aqua Publica Europea έχει ως μέλη της ορισμένες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως η Eau de Paris, η Vivaqua του Βελγίου αλλά και μεγάλοι γερμανικοί πάροχοι....
Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο Capital.gr

+



ΣΧΟΛΙΑ του Greekfund στο Captital.gr:

H EΥΔΑΠ αρνείται κατηγορηματικά όλα αυτά τα χρόνια να πληρώσει ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ στο ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΑΣ.Ολο το νερό της λίμνης του ΜΟΡΝΟΥ, έρχεται στην ΑΤΤΙΚΗ (παράνομα και ΘΗΒΑ). Ο ΜΟΡΝΟΣ ποταμός έχει στερέψει, ερήμωσε η ΔΩΡΙΔΑ (Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ) , σταμάτησαν οι αγρότες τις καλλιέργειες στη κοιλάδα του ποταμού Μόρνου, αλλά η ΕΥΔΑΠ κάνει πως δεν καταλαβαίνει.Η ΕΕ υποστηρίζει ότι εφόσον παίρνεις το φυσικό πλούτο μιάς περιοχής "οφείλεις" στο τόπο αυτό ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ για τη ζημιά που προκάλεσες.Η ΛΙΜΝΗ του ΜΟΡΝΟΥ ξεδιψά την ΑΘΗΝΑ, δηλαδή τη μισή ΕΛΛΑΔΑ.
Βλέπε αρθρογραφία στο www.efpalio.wordpress.com - Η ΕΥΔΑΠ δε πληρώνει απολύτως τίποτα στο Δήμο Δωρίδας και στους κατοίκους της.Παίρνει το ΝΕΡΟ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
-Το "ΕΥΠΑΛΙΟ καθ΄οδόν", συνεχίζει τον Αγώνα του για τα Αντισταθμιστικά οφέλη που δικαίως ζητά ο Δήμος Δωρίδας από την ΕΥΔΑΠ.

.
-ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ στο www.aquapublica.eu
mail, info@aquapublica.eu -

Aqua Public Europea
Bd de l’Impératrice 17-19
1000 Brussels
Belgium
Email: info@aquapublica.eu
Tel: +32 (0)2 518 86 55-
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-