Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

O Λασκαρίδης μετατρέπει το πρώην Χυτήρογλου σε boutique hotel (δίπλα στην Καπνικαρέα)



Ποιοί χτίζουν ξενοδοχεία στο κέντρο των Αθηνών






Τρία νέα ξενοδοχεία έχουν ήδη δρομολογηθεί για το κέντρο της Αθήνας από παραδοσιακούς παίκτες του χώρου και την… Εκκλησία.

Οπως έγινε γνωστό από την πλευρά της η Κυβέρνηση συμφώνησε να προχωρήσουν οι εργασίες ανέγερσης ξενοδοχείου στο οικόπεδο που διαθέτει η Μητρόπολη στο Κολωνάκι.

Η πορεία του τουρισμού πόλης (city break) σε ότι αφορά την Αθήνα κινείται ανοδικά και τα μηνύματα δείχνουν ότι το φαινόμενο θα συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία.

‘Αλλωστε το προϊόν ξενοδοχείο είνια και η μόνη λέξη που σήμερα συγκινεί τους ξένους, αλλά και τους εγχώριους επενδυτές.

Στη βάση αυτή δύο γνωστοί επιχειρηματίες του κλάδου αποφάσισαν να διερύνουν τις δραστηριότητές τους στο κέντρο της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης της Μεγάλης Βρεττανίας κ. Λασκαρίδης, μετά το King George, τοποθετήθηκε στη Μητροπόλεως, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα μετατρέψει το παλιό κτίριο του Χυτήρογλου δίπλα στην Καπνικαρέα σε boutique hotel.

Η σκέψη της μετατόπισης του άξονα της Ερμού κυριαρχεί από τη 10ετία του 2000, καθώς η Μητροπόλεως συνδέει άμεσα το Σύνταγμα με το Μοναστηράκι με πολύ χαμηλότερο κόστος γης.

Βέβαιη θεωρείται και η επέκταση των Ηλέκτρα στο πρώην υπουργείο Παιδείας, ιδιοκτησίας τη εκκλησίας μετά την αποτυχία μετεγκατάστασης του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τα στοιχεία των αφίξεων στο Ελ. Βενιζέλος πιστοποιούν τη δυνατότητα αύξησης της παραμονής του ξένου επισκέπτη κατά μία ημέρα στην Αθήνα. Αυτή είναι η πίτα που θα διεκδικήσουν όχι μόνο οι τρεις αυτοί παίκτες. Στο παιχνίδι αυτό είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν πολλοί.

Προς στιγμή αφήνουν σε άλλους να τολμήσουν να μπουν μπροστά.

- http://realestateaxies.wordpress.gr / www.ered.gr /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-