Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Το "Βαρουφίνιο", νέο νόμισμα στην Ελλάδα

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
.
Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάνη Βαρουφάκη και το Bitcoin [εικόνες]Πρώτη μέρα του Απρίλη και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αστειευτούν ήταν και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών μέσω του Twitter ευχήθηκε σε όλους καλή Πρωταπριλιά ανεβάζοντας ένα άρθρο από το site greekreportes, το οποίο και έχει τίτλο μια ατάκα του κ.Βαρουφάκη «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει το Bitcoin αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup».Εντός του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι πρόσφατα έλαβε μέρος μια πολύ σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών και ότι ο Ελληνας υπουργός έδειξε ότι παρά την πίεση των Ευρωπαίων έχει κρυφό άσο στο μανίκι του.

Οι πηγές του site αναφέρουν οτι ο κ.Βαρουφάκης είπε «Εχουμε κάνει ήδη αρκετά, θα πάμε σε ένα Bitcoin. Θα είμαστε μπροστά από όλες τις παγκόσμιες οικονομίες και παρόλο που μπορεί να είναι οδυνηρό στην αρχή, η οικονομία στην Ελλάδα θα ευδοκιμήσει».

Προφανώς και ο κ.Βαρουφάκης με τον τρόπο του... εξέλαβε ως αστείο το εν λόγω δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Ελλάδα θα πάει σε εικονικό νόμισμα..

Πηγή: Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάνη Βαρουφάκη και το Bitcoin [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/199371/protapriliatiko-asteio-toy-giani-varoyfaki-kai-bitcoin-eikones#ixzz3W5GjE1zE
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-