Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ο Γιώργος Σταθάκης βλέπει "Συμφωνία" παρά τα “σύννεφα”

Συμφωνία βλέπει ο Γιώργος Σταθάκης παρά τα “σύννεφα”

.

Ευχής έργον θα ήταν να αποδειχθεί στην πράξη, ότι η αισιοδοξία του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη, όπως εκφράζεται σε συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews, ήταν βάσιμη και ότι τα πολλαπλά δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης που βρίθουν αρνητικών σχολίων για τη χώρα μας, στόχο είχαν απλώς την άσκηση πίεσης, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας…

Οι συζητήσεις με τους εταίρους έχουν προχωρήσει σημαντικά και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα, αναφέρει στην Realnews ο κ. Σταθάκης, υπογραμμίζοντας πως η παράταση της αβεβαιότητας δεν ωφελεί καμία πλευρά ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται ζήτημα μη αποπλήρωσης υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου.

Ο Γιώργος Σταθάκης ανέφερε πως στην κυβέρνηση μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες αλλά τονίζει πως υπάρχει σύμπνοια αναφορικά με τον στρατηγικό της προσανατολισμού .

Υπογράμμισε επίσης πως σημεία συμπόρευσης υπάρχουν και με τις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις ανεξάρτητα αν αυτές συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα επισήμανε ωστόσο ότι η κυβερνητική συμμαχία είναι απόλυτα σταθερή και δεν αναζητά οποιαδήποτε διεύρυνση.

- mignatiou.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-