Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Οι τουρίστες που θα έλθουν φέτος στην Ελλάδα να βοηθήσουν στη σωστή κατεύθυνση για να βρεθεί το "μαύρο χρήμα"


Με τη κρίση βγαίνουν στη φόρα όλες οι Αλήθειες.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία γενικευμένη επίθεση των νέο-Ευρωπαίων (που προσπαθούν να μας βαπτίσουν τεμπέληδες- φοροφυγάδες - κλέφτες, ότι μας τρέφουν  με τα τοκογλυφικά δάνεια, που έδιναν στους κλεφτοπολιτικούς μας κλπ )

Σκέψου αλήθεια ποιοί πραγματικά προσπαθούν να μας αμαυρώσουν.

Μήπως πρέπει να τους υπενθυμίσουμε την "ιστορία τους", και να τους ερωτήσουμε ευθέως:

-Οι παππούδες και οι πρόγονοί σας, πόσους μαύρους ή κίτρινους  είχαν… φάει ή είχαν κρεμάσει στις αποικίες σας στα 200 χρόνια και επιπλέον που τους κατα-ληστεύατε ;

-Αν ο πατέρας τους, ο θείος ή ο εξάδελφός σας, πόσους άραγε έχει σκοτώσει στον πόλεμο και αν είχε συμμετάσχει σε βασανιστήρια αντιπάλων τους;

-Είμαστε τεμπέληδες που το 80% του ελληνικού λαού στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό, δουλεύουμε 16 ώρες την ημέρα;

- Όλοι στην Ευρώπη δουλεύετε τις 6-7 ώρες την ημέρα, το πενθήμερο και μετά την αράζετε στις μπυραρίες και τις καφετέριες και γίνεστε όλοι σκνίπα στο μεθύσι.

-Οσον αφορά το "φοροφυγάδες ", αυτό να ομολογήσουμε πως είναι  αλήθεια. Πραγματικά εδώ στην Ελλάδα όλοι, όλο και κάτι κλέβουμε από την εφορία, γιατί η εφορία ταράζει στους φόρους μόνο τους μικρούς και δεν φορολογεί ποτέ τους μεγάλους.Δυστυχώς η Ελλάδα εξαιτίας των κλεφτο-βλαχο-πολιτικών που έχουμε, δεν είναι καλά οργανωμένο και όσα και να πληρώναμε στην εφορία, θα τα έτρωγαν οι γνωστοί κομπιναδόροι.Στη συνέχεια όμως εσείς συνδράμετε ώστε τα λεφτά που κλέβουν οι «απατεώνες» στην Ελλάδα, να τα παίρνετε στις τράπεζές σας, για να τους τα φυλάτε.Οι δε τράπεζές σας δουλεύουν με μυστικότητα και πάντα με το αζημίωτο.

Αν θέλατε πραγματικά να μας βοηθήσετε 
σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα ενημερώστε  ανά τακτά διαστήματα την εφορία μας (και τις ελληνικές εφημερίδες και blogs), για τα λεφτά που πήγε ο κάθε κλέφτης να καταθέσει στην τράπεζά σας, και τότε θα έβλεπες πως η Ελλάδα, ούτε τα δάνειά σας θα χρειαζόταν, ούτε και οι υπόλοιποι Έλληνες θα έκλεβαν την εφορία, και έτσι η χώρα μας, θα ήταν η πιο πλούσια χώρα του κόσμου…
Nα παρακαλέσουμε να δημιουργήσουν στη χώρα τους "ένα κίνημα" εναντίον του μαύρου χρήματος που φιλοξενούν οι τράπεζές τους στη χώρα τους και φοροδιαφεύγουν στην Ελλάδα.

-Εάν ο κύριος Ευρωπαίος είναι έξυπνος, γνωρίζει ιστορία και αν έχει και λίγο φιλότιμο, τα μαζεύει και φεύγει. Το πρόβλημα όμως δεν είναι να διώξουμε από τη συζήτηση τον Ευρωπαίο, διότι βασικό μας στόχος παραμένει 
η ελπίδα να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση με τις ανάλογες κινήσεις στη χώρα του που μας δανείζει και συνεχώς "γκρινιάζει" για την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι πως τώρα χρειάζεται "ένα κίνημα" εκ μέρους του απλού φορολογούμενου Ευρωπαίου τουρίστα που θα επισκεφτεί φέτος τη χώρα μας αφήνοντας τα χρήματά του στην Ελλάδα.

Ισως έτσι βρεθεί και η λύση στο "μαύρο χρήμα".-
.
Greek fund
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-