Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

BULLETIN



BULLETIN                    (Article-080315)

.
Τα κακά νέα περάσαν, τα χειρότερα έρχονται.
-Ζούμε το μαρτύριο της σταγόνας με τη ρευστότητα.
-Πρέπει να εγκαταλείψουμε τη πολιτική της λιτότητας , προτού αυτή οδηγήσει την ευρώπη σε μόνιμη ύφεση.Η λιτότητα ξεπέρασε πλέον τα όριά της.
-Δε  γίνεται να υπάρξει "ολίγον Μνημόνιο", κάποιος ή σύμφωνεί ή δεν συμφωνεί με το Μνημόνιο.Θέλουμε μεταρρυθμίσεις με στοιχεία κοινωνικής δικαιοσύνης.
-Οι διεθνείς και ντόπιες δυνάμεις της ακραίας λιτότητας μας είχαν στήσει παγίδα θανάτου.
-Η ελληνική βουλή θα είναι η μοναδική στην ευρώπη που δεν θα κυρώσει τη συμφωνία.

- Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε τη συμφωνία με τους εταίρους της ΕΕ για να κερδίσει 4 μήνες και να ελεγχθεί η κατάσταη στην χώρα,αναμένοντας συγχρόνως το κλίμα μετά τις εκλογές που θα γίνουν σε ορισμένες άλλες ευρωπ χώρες.
-Σίγουρα η συμφωνία που έκανε ο Τσίπρας ευρίσκεται μακριά από αυτό που θα θέλαμε και θα μας άρεσε.
-Τα έντοκα του Δημοσίου που λήξαν ή αυτά που θα λήξουν το επόμενο διάστημα -λόγω του υψηλού κινδύνου- δε θα ανανεωθούν από τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτές.
Ζούμε το μαρτύριο της σταγόνας με τη ρευστότητα.Εχουμε να πάρουμε ζεστό χρήμα από το φθινόπωρο 2014 και τα δημόσια έσοδα έχουν υποχωρήσει.Εξαντλούνται πόροι με εσωτερικό δανεισμό.Οι τράπεζες φοβούνται το σκόπελο του Απρλίου 2015(το Πάσχα).
-Τα 140 δις δανεισμού από το EFSE είναι με κυμαινόμενο επιτόκιο που σήμερα έπεσε στο 0,30% (το Νοέμβριο 2012 ήταν 1,30%).
Διαπραγματευόμαστε με τους εταίρους σε συνθήκες χρηματοδοτικής ασφυξίας.
-Εκατομμύρια ισλαμιστές θα έρθουν στην Ελλάδα,άν καταρρεύσει η κυβέρνηση.
Η εισβολή μεταναστών σε χώρες υψηλού οικονομικού και πολιτιστικού επιπέδου προσφέρει φτηνό εργατικό δυναμικό για μεγαλύτερη  οικονομική ανάπτυξη στις πλούσιες ευρωπ χώρες υποδοχής.
-Το διάστημα 1990-2000 καταγράφεται μία αξιόλογη οικονομική ανάπτυξη σε όλη τη Γή, αλλά με μεγάλες διαφορές στις γεωγραφικές περιοχές.
-Διεθνές Δίκαιο για τη δόση του δανείου
Η μη καταβολή της β΄ δανειακής δόσης  στην Ελλάδα στο τέλος του 4μήνου για οποιοδήποτε λόγο διαπραγματευτικό και κυρίως για λόγους αμφισβήτησης του κύρους των συμφωνιών, δεν θα είναι νόμιμη, γιατί θα αποτελει άσκηση οικονομικής βίας, εάν ληφθούν υπόψη οι ανάγκες της χώρας και η αρχή της διεθνούς αλληλεγγύης και των συνθηκών της ΕΕ.
-Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι ποταμίσιοι βουλευτές, στηρίζουν την Ελλάδα έξω και ...περιμένουν μέσα.
-Ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ συνόδευσε το Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες και λέει πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που υποχωρεί η Γερμανία στα αιτήματα της Ελλάδας.
Στις 9/3 στο Eurogroup πρέπει να βρεθεί  χρηματοδότηση .
Η Αμάντα Σλόουτ Αμερικανίδα βοηθός Υπ.Εξωτερικών ήρθε ινκόγνιτο προχτές στην Αθήνα, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα στην ευρωζώνη και στη παγκόσμια οικονομία.
-Μέρκελ-Τσίπρας=Λιτότητα-Ανάπτυξη.
Παρίσι-Ρώμη και Βρυξέλλες χρησιμοποιούν την Αθήνα σα "πολιορκητικό κριό" εναντίον της Μέρκελ.
-Πρέπει να εγκαταλείψουμε τη πολιτική της λιτότητας, προτού οδηγήσει την ευρώπη σε μόνιμη ύφεση.Η λιτότητα ξεπέρασε πλέον τα όριά της.
-Ο ΣΥΡΙΖΑ δίχως  καμμία αμφιβολία, είναι μία πρόκληση για της γερμανική Λιτότητα που θέλει να εγκαταστήσει μόνιμα η Μέρκελ στην Ευρώπη.
-Μέρκελ-Ολάντ ήρθαν κοντά λόγω 1)της κοινής στάσης στη κρίση της Ουκρανίας και 2)της ισλαμικής τρομοκρατίας μετά το Charlie Hebdo.
-Πόλεμος ανάμεσα στη "Λιτότητα-Ανάπτυξη"σε ολόκληρη της ΕΥΡΩΠΗ.
Το PODEMOS (ισπανία) καλπάζει και θα κριθούν τα πάντα από την επιτυχία του Σύριζα.
-Ο Γιούνκερ είναι η "γριά αλεπού" και προσπαθεί ανάμεσα στη Λιτότητα-Ανάπτυξη να αντικρούσει τη Μέρκελ.
-Η μικρή περιθωριακή ομάδα των ¨δραχμολάγνων" που βρίσκεται μέσα στο Σύριζα,θέλει να βγάλει την Ελλάδα από το €, ο Τσίπρας να τους αφήσει στην άκρη γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς.
-Διαφθορά παντού
Στην ετήσια έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας για το 2014, Ιταλία-Ελλάδα-Βουλγαρία και Ρουμανία βοαθμολογούνται με 43 στα 100, στη λίστα της διαφθοράς στην ΕΕ και Δυτική Ευρώπη.
Bulletin




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-