Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Bulletin

Bulletin                  (art.09032015)

- ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, δημιουργήθηκε με όλες τις λίστες - stick-Usb και CD που κυκλοφόρησαν και περιλαμβάνουν "ύποπτους" τραπεζικούς λογαριασμούς 10ετίας.
Βάσει Ν.3691/2008 περί " ξεπλύματος μαύρου χρήματος" ελέγχονται καθημερινά όλες οι κινήσεις των τραπ. λογαριασμών.
Ο Υπ.Επικρατείας Παναγ.Νικολούδης, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γιάν.Δραγάτσης,Παν.Αθανασίου, Γαληνός Μπρής και  το ΣΔΟΕ αξιοποιούν τις γνωστές πλέον λίστες, σε συνεργασία με τις ελληνικές και ξένες τράπεζες, δεσμεύοντας τα υπόλοιπα των λογαριασμών και ανοίγοντας τραπεζικές θυρίδες.-
- SOS εκπέμπουν οι τραπεζίτες για την έλλειψη  ρευστότητας. Το τραπεζικό κραχ είναι προ των πυλών  
Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων την περασμένη Παρασκευή έδειχναν μία χώρα εκτός ευρώ. (απόδοση του δεκαετούς ομολόγου στο 9,45%, του πενταετούς στο 11,70% και του τριετούς στο 13,50% ).

- H Fyrom (ΠΓΔΜ) αποπλήρωσε το χρέος της προς το ΔΝΤ πριν τη λήξη του, ενωρίτερα κατά 13 μήνες.Στην Ελλάδα γίνεται μάχη για τις διαπραγματεύσεις και τις μεταρρυθμίσεις.Αγοράζουμε χρόνο, αλλά δε παίρνουμε χρήμα.
-  Ηθικά νόμιμο και πολιτικά ορθόν είναι οι βουλευτές τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των άλλων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, να δώσουν το καλό παράδειγμα να μεταφέρουν τις καταθέσεις  του εξωτερικού πίσω στην Ελλάδα.-

--
-Info.gf -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-